Activiteiten en feesten - Oranje buurt

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Activiteiten en feesten 2012
De werkgroep ‘Buurtactiviteiten en Feesten’ bestaat momenteel uit een drietal dames, wonende in De Oranjebuurt, en Abdelmalik Boudehan van Mozaïek welzijnsdiensten, die ons met raad en daad bijstaat.
Zoals de naam al zegt houden we ons bezig met het organiseren van feesten en activiteiten voor de buurt.
Inmiddels hebben we Burendag 2012 achter de rug. Het was weer een groot succes, mede dankzij de weergoden die maar één klein buitje hebben laten vallen.
Er waren weer kramen waar je tweedehands spulletjes kon kopen. Er was een kraam waar je koffie, thee of wat fris kon drinken. Tevens was er keuze uit diverse soorten koekjes en dit alles kon kosteloos genuttigd worden.
Voor de kinderen stond er weer een springkussen klaar waar veelvuldig gebruik van is gemaakt en er was gratis popcorn.
Rond 2 uur begon de band "Leo’s Blues & Rockband" te spelen. Ze speelden onvervalste lekkere oude herrie. Daarna kwam Gary and the Juniors, zij speelden muziek in de trant van Shadows, surf en 60’s. Het hoogtepunt van dit optreden was special guest star Joris die een nummer mee mocht spelen.Naast de bands werd de hele dag muzikaal omlijst door achtergrondmuziek, net als vorig jaar verzorgd door Tony de Bie. Het leuke van dit alles is dat diverse muzikanten en Tony gewoon uit onze eigen Oranjebuurt komen.
Moe maar voldaan kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde Burendag 2012. Enig minpuntje is dat één van onze vrijwilligers haar camera is kwijtgeraakt en deze wil ze uiteraard heel graag terug. Het gaat om een roze Samsung. Als iemand de camera gevonden heeft, kan deze afgegeven worden bij Willem de Zwijgerweg 1 of even bellen naar 06-18942262.
En nu gaan we voorzichtig nadenken over de komende kerstborrel. Hou deze pagina in de gaten………Heeft u ideeën voor onze werkgroep, wilt u meehelpen bij activiteiten of wilt u deel uitmaken van de werkgroep, mail dan naar  oranjebuurt@hotmail.nl , dan nemen wij contact met u op.

Flyers uit de oude doos van evenementen die eerder georganiseerd zijn door de werkgroep Buurtactiviteiten en Feesten, en voor dat deze bestond door de Raad van Oranje, vind u hier

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu